НОВОСТИ

Oбележавање Дечије недеље 2022.

Матична школа

Отварање Дечије недеље обележио је Ученички парламент, заједно са логопедом Мајом Ћулафић. Организована је радионица под слоганом ,,Шта детету треба да лети до неба”.
Поред ученика старијих разреда, ту су били и ученици млађих разреда, који су цртали ликовне радове на ову тему.

У оквиру Дечије недеље, у организацији наставнице српског језика Јелене Биљић, у нашој школи одржана је књижевна промоција књиге ,,Авантуре младог Милисава” ауторке Ане Плавшић.


Спортски дан у оквиру трећег дана Дечије недеље!


Четврти дан Дечије недеље ученици млађих разреда из матичне школе обележили су под маскама.


Последњег дана Дечије недеље свечано је обележен пријем првака у Дечији савез! Другаци, трећаци и четвртаци су припремили приредбу и поклоне за наше најмлађе – прваке. Издвојено одељење

Дечија недеља је отворена радионицом о дечјим правима. Радионицама су руководиле учитељице Миљана Симић, Јасмина Стојановић, Јелена Вукадиновић и Невена Луковић.

 


Други дан Дечије недеље обележила је ликовна радионица под слоганом ,,Шта детету треба да расте до неба”. Ученици су цртежом одговарали на тему и исцртавали кредама школско двориште.Журка под маскама је обележила трећи дан Дечије недеље у издвојеном одељењу. Ученици су представили своје маске и уживали у дружењу уз плес.


Спортски дан у извојеном одељењу у оквиру Дечије недеље протекао је уз игру, такмичења и фер-плеј. 


Последњег дана Дечије недеље свечано је обележен пријем првака у Дечији савез! Другаци, трећаци и четвртаци су припремили приредбу и поклоне за наше најмлађе – прваке.