ТАКМИЧЕЊА, НАГРАДЕ И ПОХВАЛЕ

Литерарни конкурс "Пред ликом Светог Саве"

На општинском литерарном конкурсу "Пред ликом Светог Саве", ученик Лука Несторовић 4/2 освојио је 3. место!

Општинско такмичење у атлетици у оквиру пројекта "Брзином до звезда"

На општинском такмичењу у атлетици у оквиру пројекта "Брзином до звезда", учествовало је осам ученика наше школе,који су остварили пласман на школском такмичењу ( Виолета Станојевић 4/1, Лука Несторовић 4/2, Дарија Покимица 4/1, Стефан Видић 4/1, Андриана Тодоровић 4/2, Лав Арула 4/2, Јелена Станисављевић3/2 и Милош Марковић 3/2). Такмичење се одржало 8.11.2019. у ОШ "Данило Киш". Пласман на градско такмичење освојила је Дарија Покимица, ученица 4/1, а ученица Јелена Станисављевић 3/2 се пласирала у полуфинале.

  

ШАХ - награђени ученици

На шаховском турниру "Рапид" лиге, одржаном у ОШ "Јанко Веселиновић", 3.11.2019, такмичили су се шахисти за улазак у "А групу". Нашу школу су представљали један ученик и три ученице (Милица Матић 6/2, Андреа Марковић 7/1, Вук Јеврић 7/1  и Александра Карапанџић 8/2). На турниру је одиграно пет кола. Вук Јеврић, ученик 7/1, освојио је медаљу и пласирао се у "групу А",ученице Александра Карапанџић 8/2 и Андреа Марковић 7/1 су имале по две победе.  Ученике је припремала и водила на такмичење наставница Милина Ђорђевић! Честитамо!

 

ПОХВАЛА НА ЛИТЕРАРНОМ КОНКУРСУ "МОЈ ЉУБИМАЦ"

На литерарном конкурсу "Мој љубимац", похваљене су ученица Јована Несторовић 5/2 и наставница српског језика Јелена Биљић!